UPDATE: Corona en fietstocht 2020

Beste fietsliefhebber,

Het Coronavirus houdt de gemoederen op dit moment flink bezig.
Dagelijks nemen de besmettingen helaas toe, en overlijden er mensen aan dit vreselijke virus.

Iedereen zal deze week het nieuws hebben gezien of gehoord, waarin de overheid wederom extra maatregelen heeft aangekondigd om nieuwe Corona besmettingen te beperken.
Één van de maatregelen is het verbod op bijeenkomsten danwel evenementen. Deze maatregel geldt i.i.g. tot en met 1 juni a.s.

Dit heeft ons, mede door eerdere opgelegde maatregelen, aan het nadenken gezet wat betreft de organisatie / voortzetting van de fietstocht van 6 juni:

Alhoewel deze tocht ná 1 juni plaatsvindt, is het naast alle onderzekerheid wat betreft eventuele (verlengde) vervolgmaatregelen voor ons onmogelijk om op zo’n korte termijn te besluiten de fietstocht alsnog te laten plaatsvinden.
Wij zijn ook van mening om uit maatschappelijk gezondheidsperspectief dat ieder gezond de start en finish haalt. Gezondheid boven alles!

Het is wegens diverse redenen waaronder: vrijwilligers, sponsoren, agenda, vergunningsaspecten ook niet mogelijk de tocht op een later moment dit jaar plaats te laten vinden.

Met pijn in ons hart moeten wij u daarom mededelen dat er dit jaar géén sponsorfietstocht gereden zal gaan worden.

Wat betreft het sponsorproject:
Wij hebben helaas bij Kinderhuis Samuël moeten aangeven dat het geplande sponsorproject voor 2020 geen doorgang kan vinden. Aangezien er nog geen offertes danwel toezeggingen zijn gedaan ondervinden wij of het Kinderhuis hier verder geen financieel nadeel van.

Uiteraard vertrouwen wij op uw begrip voor dit besluit en doen wij er alles aan om volgend jaar een nieuwe editie neer te zetten van deze prachtige fietstocht.

Wij hopen u uiteraard volgend jaar aan de start te zien.

Blijf gezond en tot volgend jaar!

Stichting Sponsorfietstocht.nl
Mark, Hennie, Marcel, Martin en Stefan